#LikeMe

Mainstage

Tickets

zo. 09/05/2021 | 16u30
zo. 09/05/2021 | 20u00

Locatie


Door corona is heel de wereld wat door elkaar geschud. De shows van #LikeMe zijn overgezet naar zondag 9 mei 2021. Door organisatorische reden kunnen we niet met zekerheid het startuur communiceren. Ben je er graag bij? Bestel dan zeker je tickets voor het concert om 20 uur. (Maar het uur zou dus kunnen wijzigen -> vroeger op de dag, zéker niet later!)

De succesreeks ‘#LikeMe’ ging op 13 januari 2019 in première op Ketnet en vond sindsdien zijn weg naar duizenden kijkers van alle leeftijden. De muzikale reeks vertelt het verhaal van Caro en haar zoektocht in het leven aan de hand van tijdloze Nederlandstalige klassiekers die voor de gelegenheid in een nieuw en modern jasje werden gestoken.

Na hun doortocht in de Antwerpse Lotto Arena doen ze nog een aantal zomerfestivals aan. Uiteraard kan Wild in't Park niet op hun tournee ontbreken.

Wil jij de cast van ‘#LikeMe’ live aan het werk zien? Bestel dan snel je tickets en zing weldra luidkeels mee met hits als 'Ik wil je', 'Allemaal', 'Een vrouw',...

#LikeMe In Concert, een belevenis voor de hele familie, op zondag 9 mei in #Herent!