Michelle David & The Gospel Sessions

Mainstage

Onder begeleiding van Onno Smit en Paul Willemsen (Lefties Soul Connection en Beans & Fatback) brengt de Amerikaanse Michelle David een fenomenaal concert met Gospel, soul en funk. Met andere woorden, een onvergetelijke ervaring. Michelle werd geboren in Brooklyn, waar ze als kind al meezong in de kerk. Later ging ze naar de befaamde FAME school (je kent de film wel) en had zo een figurantenrol in de film Ghostbusters en zong later nog in het achtergrondkoor van Diana Ross. Maar wij willen vooral zeggen dat ze een stem als een echte nachtegaal heeft, die ongekende hoogtes haalt.

Maar genoeg fait divers, tijd om terug naar de essentie te gaan. Na het uitbrengen van de The Gospel Sessions Vol.1 en Vol.2 begon de band te spelen van de kleinste kerken tot de grootste zalen en festivals en staat ondertussen een uitverkochte ParadisoLowlandsNorth Sea Jazz al op het palmares en afgelopen zomer stond ook Pinkpop op het programma.

Denk aan zoals Sam Cook, Ray Charles en natuurlijk Aretha Franklin. Davids stem is onnavolgbaar, krachtig en galmt nog ver na ieder optreden na. Hoe dat klinkt? freakin’tastisch! Kom dat horen...